Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pajisje të reja për zjarrëfikësit e NJTKZ

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në Njësinë Territoriale të Zjarrfikësve në Kumanovë, u promovuan pajisjet e reja mbrojtëse të zjarrfikësve. Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievki, theksoi se komuna vazhdon të pajisë NJTKZ, në mënyrë që të kryejë me sukses detyrat e veta.
Zjarrfikësit u pajisën me tridhjetë e tre kostume të reja, të cilat do t’i përdorin për t’i veshur në zjarre në zona të hapura dhe mjedise rurale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст