Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Parku i bletëve në KEJ – in e qytetit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në KEJ – in e qytetit filluan aktivitetet në lidhje me projektin “Ambient i shëndetshëm për brezat e tanishëm dhe të ardhshëm” të shoqatës së bletarisë “Bleta”.

Projekti parashikon krijimin e një parku bletësh, ku do të mbillen pemë dhe bimë mjalti, si dhe instalimi i disa tabelave informative mbi rëndësinë e bletëve, bletarinë dhe mbrojtjen e mjedisit. Në këtë ngjarje i pranishëm ishe edhe kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст