Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

PARTNERITET PËR LIDERSHIP TË RI ENERGJETIK 2050

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën organizim të PANEL 2050 – PARTNERITET PËR LIDERSHIP TË RI ENERGJETIK 2050 dhe Qendrës për zhvillim të RVLP, në Kumanovë u mbajt punëtoria me temë: “Procesi i zhvillimit të Hartës regjionale energjetike 2050 dhe Analizimi i politikave”. Punëtoria kishte për qëllim të kontribuojë në zhvillimin e Hartës Energjetike 20150 për RVLPР, si dhe të përfitohet dije për përgatitjen e Planit aksional për tranzicion energjetik. Në këtë ngjarje morën pjesë Zv. Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Dejan Pavllevski, anëtarë të këshillave komunalë të gjashtë komunave të RVLP, përfaqësues të komunave të RVLP, përgjegjës për çështje që kanë të bëjnë me zhvillimin e efikasitetit energjetik, të punësuar në Qendrën për Zhvillim të RVLP, përfaqësues të sektorit të biznesit dhe përfaqësues të OJQ – ve.

Pjesëamrrësit në këtë punëtori, gjitashtu, kishin mundësinë t’i zgjerojnë njohuritë e tyre për përgatitje të projekteve (psh. HORIZON 2020), kërkimin e mjeteve për projektet, si dhe analizimin e politikave.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст