Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Përfundoi kampi i artit figurativ për fëmijë ASNOM 2020

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i komunës së Kumanovës, Dimitrievski, ishte i pranishëm në mbylljen e Kampit të artit figurativ për fëmijë ASNOM 2020, që u mbajt nën organizim të Fondacionit për Kulturë dhe Sport Kumanova, nën patronazhin e kryetarit dhe këshillit të Komunës së Kumanovës. Në këtë manifestim jubilar, i 10 – ti me radhë, kanë marrë pjesë nxënës të shkollave fillore komunale, të cilët pikturuan në shumë teknike: vizatim në pëlhurë, monotipi (grafikë), vizatim dhe animim. Veprat do të ekspozohen në një ekspozitë bienale, e më pastaj do t’i donohen Qendrës Ditore për Persona me Pengesa Intelektuale “Mesazhi Ynë”.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст