Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Përfundoi projekti për riparim dhe zgjerim të rrjetit të kanalizimit në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, me rastin e përfundimit të projektit për riparim dhe zgjerim të rrjetit të kanalizimit në Kumanovë, në formë vizive u prezantuan punët e kryera. Në ngjarjen përmbyllëse, me fjalë rasti u paraqitën Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, Ambasadori i Bashkimit Evropian në R. e Maqedonisë, Samuel Zhbogar dhe Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraku.

 

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст