Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promovohet CD – ja “Lule moj, lule me vesë”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e promovimit të CD-së “Lule moj, lule me vesë” të Oktetit Kumanova, kryetari Dimitrievski pati një takim me anëtarët e oktetit, kompozitorët e këngëve dhe muzikantët e ftuar në promovim.

Kjo ngjarje organizohet nga Fondacioni për Kulturë dhe Sport Kumanova dhe Sektori i kulturës, nën kujdesin e Kryetarit dhe Këshilli Komunal.

Në promovim u prezantuan disa pamje nga disa shfaqe të Oktetit. Promotor ishte Ognen Nedellkovski, kurse të ftuar Violeta Tomovska dhe anëtarët e grupit të femrave “Sirma”.
Kryetari Dimitrievski mbajtu fjalim para të pranishmëve.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст