Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim pune i Këshillit lokal për parandalim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Në ambientet e Komunës së Kumanovës u mbajt takim i anëtarëve të Këshillit Lokal të Parandalimit. Në këtë takim, kryesuar nga kryetari Dimitrievski, u prezantua dhe miratua Planin lokal i veprimit për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm.

Aktivitetet e mëtutjeshme të Këshillit lokal të parandalimit për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm do të mbështeten nga donacione, punë ekipore me shoqatat e tjera dhe OJQ-të.

Disa nga aktivitetet e planifikuara për vitin 2020 do të mbështeten nga Rrjeti i qyteteve të fuqishme, ku Kumanova është anëtare që nga viti 2017.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст