Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SHFK “KARPOSH ” F. UMIN DOLL  E SHËNON FESTËN E PATRONATIT

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me një program të përshtatshëm kulturor – artistik, nxënësit dhe mësimdhënësit e SHFK  Karposh – f. Umin Doll, shënuan 95 vjetorin e ekzistimit  të  shkollës.

Në manifestimin, i cili u mbajt sot në sallën e Shkollës Fillore të Muzikës  “Pançe Peshev” – Kumanovë, morën pjesë edhe përfaqësues nga Sektori i arsimit  të  Komunën e Kumanovës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст