Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Qëndrimi për impaktin e përgjegjësisë individuale dhe kolektive të theksuar në ekspozitën “Memento mori“

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Galerinë artistike të IK Muezu Kumanovë është hapur ekspozita “Momento mori” e Stahil Petkovskit, e mbështetur nga Komuna e Kumanovës, në organizim të Shoqatës për mbrojtjen dhe promovimin e kulturës, vlerave kulturore, arteve vizuele, arkitekturës, dizajnit dhe trashëgimisë kulturore në Maqedoni. Projekti multimedial është një instalacion fotografik dhe video, me qëllim gjenerimin e pyetjeve, problemeve të ndërgjegjes dhe ndërgjegjes, duke i hulumtuar vlerat bazë të ekzistencës, lirisë, progresit, autocensurës. Në ekspozitë mori pjesë kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Gjorgjievska.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст