Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Revia e modës “Tradita dhe jeta bashkëkohore”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për nder të 11 Nëntorit, në Shtëpinë e Artizanateve u mbajt revia e pavarur e modës “Tradita dhe jeta moderne” e Gordana Mitrovska-Bebas, organizuar nga studioja e modës “Etno Beba” dhe Shoqata e artistëve të krijimtarive me dorë “ARTI KRAFT” – Shkup, mbështetur nga Komuna e Kumanovës.
Aty u ekspozuan edhe veprat e “ARTI KRAFT”, që e përgatitën suvenirin e qytetit Kumanovë për vitin 2020. Kjo ngjarje u hap nga Nadica Dimitrievska, kurse i pranishëm ishte edhe sekretari i Komunës së Kumanovës, Aleksandar Gelevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст