Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet 147 vjetori i lindjes së Goce Dellçevit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Gjimnazi “Goce Dellçev” sot me program solemn e shënoi 147 vjetorin e lindjes së revolucionarit Goce Dellçev.

Kryetari Maksim Dimitrievski dhe Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska së bashku me përfaqësuesit e administratës komunale vunë lule të freskëta te busti i shkollës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст