Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shpallen polici dhe zjarrëfikësi më i mirë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës sot tradicionalisht shpalli policin dhe zjarrfikësin më të mirë për vitin 2018. Polici më i mirë u shpall Asllan Ajeti, nëpunës policor pranë SP për BPS në SPB Kumanovë, kurse zjarrfikës më i mirë u shpall Sasho Ilievski, komandant i Njësisë në NJTKZ.
Çmimet i ndauKryetari Maksim Dimitrievski i cili theksoi se çmimet duhet të jenë motivim personal për secilin prej tyre, por gjithashtu një shembull i mirë për mjedisin në të cilin ata punojnë.

 

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст