Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim me përfaqësuesit e CID

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski u takua me përfaqësuesit e Qendrës për Dialog Ndër-Kulturor (CID) nga Kumanova.

Qëllimi i takimit ishte projekti “Promovimi i Aktivizmit të Rinisë në Komunitete Multietnike”, në kuadër të të cilit u formua një grup rinor i quajtur “Thirrja Rinore”, si nxitje për mentorët e rinj dhe përhapjen e vlerave demokratike midis bashkëmoshatarëve.

Në bisedë, kryetari theksoi aktivitetet dhe masat e marra nga komuna për funksionimin e përditshëm të personave me aftësi të kufizuara.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст