Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pajisje të reja komunale në NP “Tregu”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

NP “Tregu” nga Ministria e ekologjisë dhe firma “Zero mbeturina” nga Shkupi iu dhuruan 20 shporta për mbeturina dhe dhjetë kontejnerë. Këto pajisje do të vihen në tregun rajonal, të gjelbër dhe atë të kafshëve. Qëllimi është të sigurohet pajisje e re komunale dhe rritja e nivelit të higjienës në tregjet e qytetit. Sipas drejtorit Ilir Saiti, kjo është vetëm një pjesë e pajisjeve të reja, kurse gjatë muajit të ardshëm pritet që kësaj ndërmarrje t’i jepen edhe shporta dhe kontejnerë të tjerë.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст