Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

THIRRJE PUBLIKE për mbledhje të ofertave për lidhje të kontratave jo financiare për pagesë të taksës administrative kartelë pagesore përmes instalimit të POS terminalit në Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

THIRRJE PUBLIKE

për mbledhje të ofertave për lidhje të kontratave jo financiare për pagesë të taksës administrative kartelë pagesore përmes instalimit të POS terminalit në Komunën e Kumanovës

Për t’i përmirësuar shërbimet ndaj qytetarëve, Komuna e Kumanovës ka nevojë për instalim të POS terminale pa tel me çka do të mundsëohet pagesa e taksës administrative në hapësirat e saj.

Komuna e Kumanmovë, me adresë në rr. “11 Tetori” p.n., telefon për kontakti 031/475-800, adresa alektronike [email protected], ka nevojë për prokurim të POS terminalit për nevojat e Komunës së KUmanovës, dhe për atë qëllim i fton të gjitha bankat afariste të interesuara që të parashtrojnë ofertë në përputhje me rregullat dhe kërkesat e Thirrjes publike që është shpallur së bashku me formularin për parashtrim të ofertës.

Kushtet dhe dokumentacioni i nevojshëm janë dhënë në Thirrjen publike me format – word dokument.

Ju lusim të na i dërgoni ofertën tuaj për lëndën e lartëpërmendur, më së voni deri më 14.05.2020 në ora 12:00 (sipas kohës lokale) përmes regjistrit të Komunës së Kumanovës.

  • THIRRJA PUBLIKe për mbledhje të ofertave për lidhje të kontratës jo financiare për pagesë të taksës administrative me kartelë pagesore, përpes instalimit të POS terminalit në Komunën e Kumanovës mund të (shkarkohet këtu)
  • MODELI I KONTRATËS – Kontratë jo financiare për pagesë të taksës administratrive me kartelë pagesore përmes instalimit të POS terminalit në Komunën e Kumanovës (shkarkohet këtu)

Paraprakisht Ju falënderojmë për bashkëpunimin,
Me respekt,
Komuna e Kumanovës

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст