Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takimi i Kryetarit të Komunës me hotelierët

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, së bashku me përfaqësuesit e Sektorit të urbanizmit dhe inspektoratit, mbajti takim me hotelierët e qytetit. Në këtë takim i diskutua për gjendjen momentale në të cilën ndodhen objektet e tyre dhe për vendimin e miratuar në mbledhjen e fundit të Këshillit të Komunës së Kumanovës. Gjatë diskutimit, në takim u morën vesh që komuna të formojë komision i cili do ta verifikojë gjendjen faktike me këto objekte, kurse hotelierët u obliguan që të veprojnë sipas aktvendimeve të shërbimeve kompetente inspektuese, dhe të njëjtit të harmonizohen me të gjitha dispozitat në fuqi për vendosjen e pajisjeve urbane.

 

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст