Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Thirrje publike për personat e moshuar dhe të pa mundshëm

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës, për nevojat e Projektit “Përqafimi lokal” që është pjesë e programit Puna e domishme – komunale  2018, shpall Thirrje Publike për shfrytëzuesit – personat që do t’i shfrytëzojnë shërbimet falas që i ofron Projekti.

Bëhet fjalë për idenë e tretë të projektit “Përqafimi lokal”, gjegjësisht Sevis i personave të moshuar në kushte shtëpiake, që i përfshinë këto shërbime:

  • Asistencën psikologjike dhe sociale;
  • Ndihmën gjatë kryerjes së obligimeve të përditshme;
  • Organizimin e kohës më kualitative dhe më të strukturuar,

me qëllim që të avancohet kualiteti i jetës së të moshuarve dhe të pa mundurve, si dhe kyçjen e tyre në komunitet.

Për realizimin e idesë projektuese do të angazhohen persona në rolin e Asistentëve për personat e moshuar dhe të pa mundur, që shërbimet do t’i kryejnë në kushte shtëpiake. Ftohen të gjithë të interesuarit, të moshuar dhe të pa mundur, që janë banorë të Komunës së Kumanovës, e që kanë nevojë për ta shfrytëzuar këtë shërbim të paraqiten në Komunën e Kumanovës (ndërtesa e vjetër e Komunës te Kadastra) në zyrën nr. 1, ose në nr. e tel. 078/313-149 te personi Frosina Cvetkovska.

Thirrja publike shpallet për periudhën 01.08.2018  – 20.08.2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Општинска комисија за следење на проектот

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст