Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Urimi i Kryretarit të Komunës Maksim Dimitrievski

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të gjithë qytetarëve të Komunës së Kumanovës, ua uroj festën e madhe shtetërore, Ilindenin. Sot i shënojmë dy festat historike – 115 vjetorin e Kryengritjes së Ilindenit dhe 74 vjetorin e Mbledhjes së parë të KAÇKM. Përkulemi para personaliteti dhe veprës së ilindenasve heroik, revolucionarë dhe para të gjithë atyre trimave që luftuan për Republikën e Maqedonisë, të lirë dhe të pavaruar. Duke i kujtuar veprat e tyre, e kemi për obligim ta vazhdojmë luftën e tyre dhe të kontrobuojmë që Maqedonia të jetë më e suksesshme, më me perspektivë dhe shtet evropian.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст