Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Trubunë “70 vite nga Konferenca e Hagës”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e shënimit të Ditës së Evropës u mbajt tribunë me titull “70 vite nga Konferenca e Hagës”, kur përska Kryetarit të Komunës dhe Kryetarit të Këshillit të Komunës së Kumanovës, ambasadorëve, morën pjesë edhe këshilltarë, organizata joqeveritare nga Kumanova, përfaqësues të shkollave fillore dhe të mesme, institucioneve publike, ndërmarrjeve dhe qytetarë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст