Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U hap ekspozita “Arti shkëmbor në Maqedoni”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Shtëpinë e Kulturës “Trajko Prokopiev” nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, në realizim të Akademisë Botërore të Artit Shkëmbor, u hap ekspozite “Arti shkëmbor në Maqedoni” nga Dushko Aleksovski. para të pranishmëve mbajti fjalim edhe Kryetari i Komunës,  Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст