Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Larja e rrugëve në qytet

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ndërmarrja Publike “Pastrimi dhe Gjelbërimi” filloi me aksionin për larje të rrugëve në pjesën qëndrore të qytetit. Kjo është një nga masat për zvogëlim të ndotjes së ajrit. Aksioni i tillë parandalues do të vazhdojë edhe në periudhën e ardhshme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст