Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U hap Qendra e Zejtarisë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte i pranishëm në hapjen e qendrës së zejtarëve në Shkollën e Mesme Komunale “Pero Nakov”. Kjo qendër është pjesë e projektit “Rrjetëzimi për sukses”, i financuar nga Bashkimi Evropian, i udhëhequr nga Zyra e BE – së në Kosovë, përmes Programit për bashkëpunim tejkufitar Kosovë – Maqedoni 2014-2020, që implementohet nga OJQ “Lidhja – Këshilli Kombëtar i Barazisë Gjinore” (Maqedoni) dhe OJQ “Dera e Hapur” (Kosovë). Qëllimi kryesor i projektit është nxitja e barazisë gjinore dhe niveli i shoqërisë rinore përmes përfshirjes së të rinjëve dhe grave në inkorporimin e vlerave kulturore, tradicionale dhe kombëtare të Kosovës dhe Maqedonisë.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст