Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt konferenca me temë “Zvogëlimi i sigmatizimit nën kushte të krizës së emigrantëve”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës nën patronazhin e programit Evropa për Qytetarët, në kuadër të projektit “URGENT“, ishte nikoqir i konferencës me temë “Zvogëlimi i sigmatizimit nën kushte të krizës së migrantëve”. Në debat morën pjesë Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, përfaqësues të Komunës së Kumanovës dhe Lëvizjes Evropiane të Maqedonisë, përfaqësues të Kryqit të Kuq Shkup dhe Qendrës për Menaxhim me Krizat si dhe sektorit civil.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст