Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt manifestimi “Së bashku për qytetarët”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 8 Shtatorit, Ditës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Sheshin e Qytetit u mbajt ngjarja tradicionale "Së bashku për qytetarët". Ngjarja është nëorganizar nga Komuna e Kumanovës, Sektori për Punë të Brendshme Kumanovë, Njësia Territoriale e Zjarrfikjes, Qendra Shëndetësore – Shërbimi i Mjekësisë Emergjente, organizata komunale E Kryqit të Kuq. Nga ky vit, nikoqirët e ngjarjes janë IKQK "Trajko Prokopiev", anëtarët më të rinj të njësive të trafikut shkollor nga shkollat fillore komunale dhe Moto Klubi "Arinjtë". U prezantuan servise, shërbimet që qytetarët mund të marrin nga institucionet, aktivitete dhe ushtrimet demonstruese. Ngjarja i kushtohet sigurisë më të madhe në trafik, nevojës për një kulturë më të madhe në trafiku, pajtueshmërisë me rregullat dhe rregulloret e trafikut, si dhe pajtueshmërisë me masat për të mbrojtur dhe parandaluar përhapjen e koronavirusit. Ngjarja u ndoq gjithashtu nga kryetari Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст