Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt shfaqje teatrale interaktive

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot para pishinës së qytetit u mbajt një promovim i rrjetit “Zhvillimi” në kuadër të projektit “Hepi Hypo Show – Lironi mendjen nga korrupsioni”. Ngjarja është organizuar nga Ministria e Vetëqeverisjes Lokale, në bashkëpunim me Komunën e Kumanovës dhe Teatrin “Boemët” – Shkup. Të gjithë segmentet e këtij projekti dhe procesi afatgjatë për zhvillimin gjithëpërfshirës të vendit tonë u prezantuan përmes një shfaqje interaktive teatrore.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст