Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua 20 Shtatori – Dita e Pensionistëve të RMV

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Mbrëmë, në sheshin e qytetit, pensionistët nga qyteti ynë mbajtën një program kulturor dhe artistik me rastin e 20 Shtatorit – Ditës së Pensionistëve të RMV. Anëtarët e grupit të këndimit si dhe këngëtarë solo nga Shoqata e Pensionistëve të Kumanovës morën pjesë, duke u prezantuar me një përzierje të pjesëve muzikore dhe recitaleve. Ngjarja u ndoq nga Sekretari i Komunës së Kumanovës Aleksandar Gelevski, i cili mbajti edhe fjalim.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст