Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U prezantua sistemi DMS sistemi “Një pikë për shërbime” në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Dimitrievski, u takua me Ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri. Qëllimi i takimit ishte prezantimi i sistemit për menaxhimin e dokumenteve dixhitale, i cili mundëson përfundimin në kohë dhe cilësor të detyrave të punës, si shërbime më të mira për qytetarët. Së bashku ata hapën “Një pikë për shërbime”, ku u prezantuan shërbimet që qytetarët mund të marrin nga institucionet shtetërore në mënyrë elektronike dhe të shpëtimit.
 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст