Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shpallën polici dhe zjarrëfikësi më i mirë për vitin 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, Komuna e Kumanovës, tradicionalisht, ka shpallur policin dhe zjarrfikësin më të mirë për vitin 2019.
Goran Veliçkovski, Polici i SP me KP nga Kumanova, u shpall polici më i mirë, dhe Rose Spasovski, zjarrfikës-shpëtues-shofer i automjetit special, u shpall zjarrfikësi më i mirë.
Çmimet i ndau kryetari Maksim Dimitrievski, i cili falënderoi të dy institucionet për përpjekjet e tyre të jashtëzakonshme për t’u shërbyer qytetarëve.
Duke i uruar më të mirën, ai theksoi se ata japin një shembull për kolegët e tyre, si një motiv për të shënuar rezultate të larta.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст