Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Urimi i Kryetarit të Komunës për Vitin e Ri 2020

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë, të nderuar miq, shumë të çmuar kumanovarë,

Në këtë Vit të Ri, Ju dëshiroj shëndet, sukses, fat në çdo sferë të jetës. Edhe sivjet të vazhdojmë, me forca të përbashkëta, të ndërtojmë rrugën, plot me sfida, që do të sjellë të nesërme më të mirë për ne dhe të afërmit tanë. T’i gëzohemi çdo dite të re, duke qenë të vetëdijshëm se po kontribuojmë për përparim të komunitetit dhe nivel më të lartë të jetës shoqërore.

Gëzuar festat e fundvitit!

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст