Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

FOSHNJA E PARË NË VITIN 2020 ËSHTË FEMËR

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Një delagacion i Komunës së Kumanovës, i udhëhequr nga sekretari i Komunës, Desanka Stoshevska, vizituan Repartin e Gjinekologjisë dhe Akusherisë pranë Spitalit të Përgjithshëm në Kumanovës, ku vizituan foshnjën e parë të lindur në Vitin e Ri 2020.

Lindi foshnje femër, në ora 01:35.

Me urime të sinqerta për shëndet dhe fat, nënës dhe foshnjës fatlume iu ndanë dhurata.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст