Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vazhdojmë së bashku drejt sfidave dhe mirënjohjeve të reja

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e marrjes së mirënjohjes “Pllaka e Madhe e Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut” për bashkëpunim dhe arritje të larta, si mirënjohje më e lartë e një entiteti të jashtëm dhe çmimit “Global Local”, si çmim për komunitetet dhe institucionet më të mira për krijimin e një ambienti të mirë për zhvillimin e sipërmarrësisë, dorëzuar kryetarit të Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, këto të arritura, në një solemnitet rasti, u ndanë me punonjësit e Komunës së Kumanovës, me qëllim që të vazhdojmë të punojmë së bashku për zhvillimin e qëndrueshëm në të gjitha sferat e jetës, si një bazë për funksionim më të mirë në komunitetin tonë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст