Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vizita e Ambasadorit të Republikës së Polonisë në Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, realizoi një takim me Ambasadorin e Republikës së Polonisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Volcieh Ticinjski. Në takim u bisedua për gjendjen momentale me virusin COVID 19 dhe për donacion prej 600 pako me prodhime ushqimore dhe mjete higjienike, nga ana e Ambasadës. Ato do t’u ndahen familjeve me rrezik social në komunë. Me këtë rast u bisedua edhe për investimet e mundshme të kompanive polake në sektorë të ndryshëm të ekonomisë, duke e potencuar degën e bujqësisë si dhe për raportet e mira tradicionale që komuna e Kumanovës i ka me qytetin Plonsk (Poloni), që bashkërisht janë anëtarë të Asociacionit Qytetet Bartës të Porosisë për Paqe.

https://www.youtube.com/watch?v=ojtp8zpbvjo&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=TM_sRzF1-lY&feature=youtu.be

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст