Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vizita e fëmijëve të kopshtit “Angell Shajçe”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, fëmijët dhe mësueset e tyre nga grupi i madh i objektit “Lulebora” nga Kopshti i Fëmijëve “Angell Shajçe”, vizituan Komunën e Kumanovës. Ata biseduan me kryetarin e komunës dhe u njohën me përgjegjësitë e tij dhe punën e administratës komunale. Fëmijët falënderuan kryetarin për takimin dhe i dhuruan një libër me urime për një Kumanovë më të bukur të bërë nga duart e tyre të vlefshme.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст