Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ftesë për sesionin e tretë të Forumit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Rajoni Verilindor Planifikues  me respekt dhe kënaqësi të veçantë Ju fton të merrin pjesë në sesionin e tretë të Forumit, në kuadër të programit “Forumet rajonale në komunitet”, që do të mbahet më 13 mars (e mërkurë) 2019, në restorant Gracija, në l. Karposh në Kumanovë, me fillim prej orës 12. Rajoni Planifikues Verilindor , në bashkëpunim – partneritet me Agjencinë Zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim dhe MInistrinë e Vetëqeverisjes Lokale e realozon “FORUMIN RAJONAL NË KOMUNITET” si pjesë e projeketit Zhvillimi i qëndrueshëm inkluziv, i barabartë, regjional”. Qëllimi i forumit është që ta përforcojë pjesëmarrjen qytetare në proceset e vendimmarrjes në nivel lokal dhe rajonal, të përmirësohet partneriteti ndërmjet subjekteve lokale dhe rajonale dhe të gjenden zgjidhje më efikase për problemet, në interes të tërë komunitetit. Në sesionin e tretë të forumit nga “Procesi regjional i forumit në RVLP” do të prezantohen gjashtë projektet e ranguar/me prioritet rajonal, të verifikuar nga pjesëmarrësit në sesionin e parë dhe të dytë të forumit.

Për informacione shtesë në lidhje me sesionet e forumit, personi për kontakt është Koordinatori i forumit Vlladimir Pavllovski, tel. 071 260 022 [email protected]. RVLP, Drejtori Mlladen Protiq

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст