Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

77 vjetori i betejës së f. Pelincë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në f. Pelincë u shënua 77 vjetori i betejës së njohur dhe rënies së Angell Llazarevski – Shajçe dhe Trifun Angellovski – Leteqi. Tradicionalisht kjo ngjarje organizohet nga Këshilli Komunal i Lidhjes së veteranëve të luftës LVPUM” 1941-1945 dhe qytetarë mbështetës – Kumanovë. Para memorialit të Luftës Nacionalçlirimtare vunë lule të freskëta një delegacion i Komunës së Kumanovës, i udhëhequr nga Sekretari i Komunës, Aleksandar Gelevski.

77

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст