Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Konferencë për shty në lidhje me vërshimet

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Pas përfundimit të mbledhjes së Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, u mbajt konferencë për shtyp, ku u prezantua gjendja me rrjedhën e ujit dhe derdhjen e shtretërve të lumenjve, për shkak të reshjeve të dendura të shiuat gjatë ditëve të kaluara.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст