Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksion për mbjelljen e fidanëve në lagjen Goce Dellçev

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në vigjilje të ditës së pranverës, u realizuar aksioni për mbjelljen e 5.000 fidanëve në lokacionin Bregu i Dashtevit, në lagjen Goce Dellçev. Aksioni është organizuar nga Ndërmarrja Publike “Pastrimi dhe gjelbërimi”, Armata e Republikës së Maqedonisë, Këshilli i Komunës së Kumanovës dhe nxënësit e të gjitha shkollave të mesme. Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, i cili sot iu bashkangjit këtij aksioni, u apeloi qytetarëve që të marrin pjesë në aksione të tilla për pyllëzimin e qytetit, pasi që është mëse e qartë se një nga problemet kryesor për ndotjen e ajrit është mos mbjellja e e sipërfaqeve të reja të gjelbra.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст