Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekspozita e dytë e specializuar e qenëve të Sharrit – Memorial i Vladimir Kërstevskit –

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski, në KEJ – in e qytetit, hapi kampionatin shtetëror, në formë të ekspozitës së dytë të specializuar të qenëve të Sharrit – Memoriali i Vladimir Kërstevskit -, organizuar nga Shoqata e Kinologëve “Tumbak” – Kumanovë, me mbështetjen e Komuna e Kumanovës. Qentë e Sharrit nga RMV, Serbia dhe Republika Çeke morën pjesë në kategorinë e meshkujve dhe femrave, të përfaqësuar në kufijtë e moshës: 3-6, 6-9, 9-12, 12-18, 18-24 dhe mbi 24. 65 prej tyre u shpërblyen me kupa qensh të Sharrit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст