Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Turniri rapid i shahut

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

U mbajt një turne tjetër sportiv në kuadër të programit festiv për shënimin e Ditës së Çlirimit të qytetit tonë, organizuar nga Lidhja Komunale e Sporteve dhe Klubi i Shahut Kumanova, me mbështetjen e Komunës së Kumanovës. Në ambientet e klubit u mbajt turneu rapid i shahut në dy kategori: turne rapid për të rinj, ku morën pjesë persona nën 18 vjeç dhe turneu blic – “Open Kumanovë”, për persona mbi 18 vjeç. Pjesëmarrësit ishin nga RMV, Serbia dhe Kosova. Më të mirët morën me meritë trofe dhe medalje nga organizatorët.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст