Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekspozita e pikturave “Karpino 2020”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në kuadër të programit për të shënimin e 11 Nëntorin, Ditën e Çlirimit të Kumanovës, u hap ekspozita ndërkombëtare e pikturave “Karpino 2020”, e organizuar nga Qendra Multimediale “Karpino” – Kumanovë.

Sivjet morën pjesë trembëdhjetë artistë nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Bullgaria dhe Republika e Maqedonisë së Veriut, të cilët prezantuan nga një vepër, në një teknikë të kombinuar në letër.

Ekspozita u hap nga Sekretari i Komunës Aleksandar Gelevski.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст