Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promovohet Programi për konkurrencë, inovacione dhe sipërmarrësi

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën organizim të Komunës së Kumanovës – Njësisë për zhvillim ekonomik lokal, Ministria e Ekonomisë dhe Rajoni Verilindor Planifikuees, u promovua Programi për konkurrencë, inovacione dhe sipërmarrësi si dhe masat e parapara për vitin 2019.

Në këtë ngjarje fjalë hyrëse kishte edhe kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, foli edhe sekretari shtetëror i Ministrisë së Ekonomisë, Zoran Pavllovski dhe udhëheqësi i Rajonit Verilindor Planifikues, Mlladen Protiq. Programi dhe inovacinet publike për bashkë financim dhe subvencionim u promovuan para përfaqësuesve të ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme, zejtarëve dhe ushtruesve të veprimtarisë artizanale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст