Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekspozitë pikturash dhe skulpturash nga kolonia artistike “Kumanova”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën patronatin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, IK Muzeu – Kumanovë, në Galerinë Artistike – Kumanovë është hapur ekspozita ndërkombëtare e veprave të Kolonisë së pikturave “Kumanova 2016” dhe “Kumanova 2017”. Ekspozitën e hapi Sekretari i Komunës së Kumanovës, Desanka Stoshevska, ku u shfaqën rreth pesëdhjetë vepra të njëzetë e shtatë artistëve nga Maqedona dhe nga jashtë, që bashkarisht morën pjesë në dy kolonitë e fundit të pikturave.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст