Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Është shënuar patronati i shkollës “Braqa Ribar” f. Tabanoc

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski, sot ishte i pranishëm në shënimin e patronatit të Shkollës Fillore “Braqa Ribar”, f. Tabanoc. Në shfaqen solemne të titullaur “Me lojë dhe këngë, deri te shoqërimi interesant” nxënësit prezantuan një program të pasur kulturo – artistik.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст