Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 18/2018 me kërkesë për mbledhjen e ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Prokurim, transport dhe montim të pajisjve për këndet e lojërave për fëmijë për nevojat e Komunës së Kumanovës.

Më në detaje mund të informoheni në këtë link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст