Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fushë inkluzive lojërash për fëmijët me nevoja të posaçme në SHFK “Braqa Milladinovci””

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për krijimin e kushteve rekreative për personat me aftësi të kufizuara, duke siguruar dhe instaluar pajisje të përshtatshme urbane, Shoqatat “InKluzva” dhe “Mesazhi ynë” (Poraka Nasha) së bashku me Komunën e Kumanovës dhe shkollat, si aktivitet nga Thirrjen për “Grante të Partneritetit Gjithëpërfshirës Lokal” nga Projekti “Partneritete Gjithëpërfshirëse në Komunitet” i Fondacionit “Hap pas hapi”, Shkollës Fillore “Braqa Milladinovci” – Kumanovë sot iu dhurua një fushë lojërash gjithëpërfshirëse për të gjithë fëmijët me nevoja të posaçme në nivel
komunal.

Një delegacion nga Komuna e Kumanovës, i udhëhequr nga kryetari Dimitrievski, i cili e lëshoi në përdorim fushën e lojërave, ishin pjesë e këtij aktiviteti.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст