Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hapet kolonia e pikturave “Kumanova 2018”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Qendrën Memoriale “ASNOM” u hap kolonia e pikturave “Kumanova 2018”. Kjo është kolonia e dyzetë e katërt që e organizon Komuna e Kumanovës dhe IK Muzeu – Kumanovë. Koloninë e hapi Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.
Në koloninë e pikturave të këtj viti do të marrin pjesë 15 pjesmarrës nga Maqedonia, Serbia, Rumania dhe Bullgaria. Njëra nga kolonitë më të vjetra dhe me renome në Maqedoni, në të kaluarën është mbajtur në manastirin “Prohor Pçinski” dhe në manastirin e f. Mateç.
manifestimi do të zgjasë deri më 11 gusht, kur është paraparë edhe mbyllja solemne.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст