Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Janë lëshuar në përdorim semaforët në Bulevardin “Revolucioni i Tetorit”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Është lëshuar në përdorim pajisja elektronike në komunikacion për rregullimin e trafikut në udhëkryqin e Bulevardit “Revolucioni i Tetorit” dhe rr. “Maqedonia e Pirinit”.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст