Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Me intensitet po punohet në infrastrukturën rrugore

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës me intensitet po punon në infrastrukturën rrugore. Po riparohen dhe asfaltohen një krah i rr. “Dimitar Vllahov” te Kisha e Vjetër, është vënë tampon në rrugën prej fabrikës së tullave deri në autostradë me gjatësi 300 m. Në f. Umin Doll asfaltohet rruga, kurse në f. Rramali po ndërtohen dhe asfaltohen rrugët. Gjithashtu kemi filluar me asfaltim edhe në rrugën lokale në f. Agino Sello.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст