Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e 60 – të e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, të datës 12.01.2021 (e martë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Në hapësirat e Komunës së Kumanovës, u mbajt mbledhje e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave kundër përhapjes së sëmundjes COVID-19 (koronavirusi) dhe lidhur me reshjet e shiut. Në mbledhje u miratuan këto rekomandime, konkluzione dhe masa:

  • Duke marrë parasysh tejmbushjen e shtretërve të lumenjve Kriva Reka në pjesën e f. Jaçincë dhe f. Dovezencë dhe lumit Pçinja në pjesën e f. Pçinjë, SHKMSH deoli me rekomandim për SHA “Ekonomia e Ujërave Fusha Kumanovë – Likovë”, nëse ata kanë nevojë për të angazhuar makineri shtesë t’ia parashtrojnë një kërkesë Komunës së Kumanovës;
  • Nevojitet që SHKMSH të formojë një komision prej tre anëtarësh për të përcaktuar arsyet e tejmbushjes së lumenjve nga shtretërit e lumenjve;
  • SHKMSH u rekomandon qytetarëve t’i respektojnë masat për mbrojtje nga COVID 19 të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për Sëmundje Infektive. 

 

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст