Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Konferencë shkencore “120 vjet nga Kryengritja e Ilindenit” në Krushevë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për nder të festës kombëtare të Maqedonisë, 2 Gushtit, kryetari i komunës së Kumanovës Dimitrievski mori pjesë në konferencën shkencore “120 vjet nga kryengritja e Ilindenit” në Krushevë. Konferenca organizohet nga Unioni i mërgimtarëve nga Maqedonia, nën kujdesin e komunave: Kumanovë, Krushevë, Karposh, Manastir dhe Prilep. Në ceremoninë e hapjes folën akademiku Ljupço Kocarev, kryetar i ASHAM-it dhe Tome Hristoski, kryetar i komunës së Krushevës. Përmbledhja me vepra “120 vjet nga kryengritja e Ilindenit” u promovua nga Prof. Katerina Todoroska, dhe Prof. Dr. Lenina Zhilla.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст